MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βάρκα έφερε μετανάστες στα Περβόλια Λάρνακας… Ολονύκτια επιχείρηση

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου

Λαθρομετανάστες στην παραλία των Περβολιών στη Λάρνακα – Έφτασαν με βάρκα — Φαίνεται πως η Κύπρος ήταν ο τελικός προορισμός τους – «Χτενίζει» την περιοχή η αστυνομία για εντοπισμό κι άλλων προσώπων – Μεγάλη επιχείρηση όλο το βράδυ

Advertisement

Γύρω στις 9 το βράδυ σήμανε συναγερμός στις αρχές, μετά τον εντοπισμό 18 λαθρομεταναστών που εντοπίστηκαν να περιφέρονται στην παραλία των Περβολιών στη Λάρνακα.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, οι μετανάστες ασιατικής και αφρικάνικης καταγωγής. έφτασαν στην Κύπρο, που φαίνεται να ήταν ο τελικός τους προορισμός με βάρκα. 

Στην περιοχή των Περβολιών έσπευσαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που με τη συμμετοχή και της ΜΜΑΔ «χτενίζουν» την περιοχή για εντοπισμό και άλλων μεταναστών, καθώς από τις προκαταρτικές ανακρίσεις φαίνεται να προκύπτει ότι στη βάρκα υπήρχαν πάνω από 30 πρόσωπα.

Οι έρευνες των αρχών στρέφονται και προς τον εντοπισμό του προσώπου που τους μετέφερε στην Κύπρο.

Οι 18 μετανάστες, που είναι καλά στην υγεία τους, συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία και τέθηκαν υπό κράτηση στα κρατητήρια της Κοφίνου.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίστηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network