MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Βαριά τραυματισμένος». Ναυαγοσώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ποδηλάτη που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Έτρεξαν για τις πρώτες βοήθειες οι ναυαγοσώστες στη Λεμεσό – Βαριά τραυματισμένος ο ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, ναυαγοσώστες που βρίσκονταν εν ώρα καθήκοντος σε ναυαγοσωστικό πύργο πλησίον του σημείου που σημειώθηκε το νέο τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή της Λεμεσού, ήταν και αυτοί που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ποδηλάτη που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Advertisement

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανάρτηση των ναυαγοσωστών, ανταποκρίθηκαν άμεσα για βοήθεια στον βαριά τραυματισμένο άνδρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της μονάδας:

«Σε επεισόδιο στον Δρόμο έναντι δημοσίου Κήπου Λεμεσού ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας σήμερα γύρω στις 13.15

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη τον οποίο και εκτόξευσε γύρω στα 25 μέτρα. Άμεσα οι Ναυαγοσώστες μας από τα πλησιέστερα σημεία, το ΛΕΜ 0 και ΛΕΜ 15 ανταποκρίθηκαν στον βαριά τραυματισμένο άντρα γύρω στα 55 ετών παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια μέχρι να φθάσει Ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγχαρητήρια στους Ναυαγοσώστες μας οι οποίοι εντός και εκτός θαλάσσης πάντα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν οπότε χρειαστεί.
Ευχόμαστε τα καλύτερα»

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ποδηλάτης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 37χρονος, ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει την φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών, από βόρεια προς νότια, στην παραλιακή λεωφόρο κοντά στην είσοδο του δημόσιου κήπου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για επιτόπιες εξετάσεις.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον ποδηλάτη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να τύχει νοσηλείας. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network