MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βαριά καμπάνα σε ιδιοκτήτη υποστατικού και υπεύθυνο στην Πάφο. Λειτουργούσε παράνομα και χωρίς άδεια

Advertisement

Sponsored by exness

Βαριά καμπάνα σε ιδιοκτήτη υποστατικού και υπεύθυνο στην Πάφο –  Λειτουργούσαν παράνομα και χωρίς άδεια – Αναστολή λειτουργίας του υποστατικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο συνεδρίασε σήμερα επέβαλε σε 44χρονο διαχειριστή υποστατικού και σε 40χρονο υπεύθυνο, του ίδιου υποστατικού, την άμεση καταβολή χρηματικής ποινής ύψους 5900 ευρώ και 5730 ευρώ αντίστοιχα.

Advertisement

Στις 15 Αυγούστου 2020 μέλη της Αστυνομίας, στην Πάφο, διενήργησαν ελέγχους σε κέντρα αναψυχής της επαρχίας. Κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό, για το οποίο είχαν την ευθύνη οι πιο πάνω, δεν διέθετε σε ισχύ άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, άδεια για εκπομπή ήχου ενώ εντοπίστηκαν και παραβάσεις που αφορούσαν τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Στις 20 Αυγούστου 2020 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε προσωρινό διάταγμα αναστολής λειτουργίας του υποστατικού, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, το οποίο είχε ισχύ μέχρι την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης .

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network