MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος. Ποιοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Ανοιχτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες οι δρόμοι προς το Τρόοδος λόγω χιονόπτωσης.

Λόγω βαριάς χιονόπτωσης οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Advertisement

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, χωρίς να αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή ή ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Αργότερα, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια αρχικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον 1 βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 3 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ημιορεινά και σε κάποιες υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, είναι στα 42 εκατοστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network