MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου…

Βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος – Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Ενημερώνει η Αστυνομία

Advertisement

Ενημερώνεται το κοινό ότι στο δρόμο Καρβουνά – Τροόδους, παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση. Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται σε διάφορα σημεία για τη ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Συνεχόμενη βαριά χιονόπτωση σημειώνεται στις ορεινές περιοχές Πλατρών, Καρβουνά, Πεδουλά και Τροόδους, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Λόγω της χιονόπτωσης, οι δρόμοι 1. Πλατρών – Τροόδους, 2. Καρβουνά – Τροόδους, 3. Τροόδους – Προδρόμου, 4. Πεδουλά – Προδρόμου και 5. Προδρόμου – Τροοδίτισσας, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Βροχές σημειώνονται ανά το Παγκύπριο, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ενδεχομένως ολισθηροί. Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω των βροχών.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε σημεία των δρόμων όπου ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί νερό και υπάρχει ο κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των διερχόμενων οχημάτων.

Προηγούμενη ενημέρωση

Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα ταχείας πορείας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, κοντά στην έξοδο για Παρεκκλησιά, η οποία είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 2.30 σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ δύο αυτοκινήτων.

Κατά τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο, ενώ τα οχήματα έχουν μετακινηθεί εκτός δρόμου από μέλη της Αστυνομίας και η τροχαία κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Αναφορικά με τις ορεινές περιοχές, ενημερώνεται το κοινό ότι, στην περιοχή Τροόδους και Πεδουλά σημειώνεται βαριά χιονόπτωση.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Τροόδους –Προδρόμου και Προδρόμου – Τροοδίτισσας είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Βροχοπτώσεις σημειώνονται ανά το Παγκύπριο, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ενδεχομένως ολισθηροί.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε σημεία των δρόμων όπου ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί νερό και υπάρχει ο κίνδυνος υδρολίσθησης και πλαγιολίσθησης των οχημάτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network