MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βανδαλισμοί στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. «ΕΟΚΑ Β’ ξαναχτύπα» (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Βανδαλισμοί στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών – «ΕΟΚΑ Β’ ξαναχτύπα» – «Δεν θα επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β΄ να μας φοβερίσουν»

Βανδαλισμοί στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών -με αναγραφή συνθημάτων που παραπέμπουν σε μαύρες εποχές για την Κύπρο- έγιναν τις βραδινές ώρες από άγνωστα πρόσωπα.

Advertisement

Το περιστατικό γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών, επισημαίνοντας ότι: «θρασύδειλα φασιστοειδή… ενοχλήθηκαν από την αποψινή προγραμματισμένη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 7ης Δεκεμβρίου «Μέρα Δημοκρατικής Αντίστασης» και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Κώστα Παπακώστα».

Αυτούσια η αντίδραση του Παγκύπριου Σύνδεσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών:

Θρασύδειλα φασιστοειδή στοιχεία έδρασαν ψες υπό την κάλυψη της νύκτας αναγράφοντας συνθήματα πάνω Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και στους γύρω χώρους. Ενοχλήθηκαν από την αποψινή προγραμματισμένη εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 7ης Δεκεμβρίου «Μέρα Δημοκρατικής Αντίστασης» και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Κώστα Παπακώστα.

Δεν θα επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Γρίβα και της ΕΟΚΑ Β΄ να μας φοβερίσουν. Οι Αντιστασιακοί δεν δείλιασαν μπροστά στις κάνες των όπλων των άνανδρων πραξικοπηματιών και με αυταπάρνηση θυσίασαν ακόμη και τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και την Ελευθερία και αν νομίζουν ορισμένοι εκκολαπτόμενοι νεοφασίστες πως με αυτές τις ενέργειες θα κάμψουν τη θέληση μας για δικαίωση και διατήρηση της ιστορικής μνήμης, καλά κάνουν να το ξεχάσουν.

Ντροπή και σε αυτούς τους παρέχουν πολιτική κάλυψη και εκκολάπτουν ξανά το αυγό του φιδιού, που 47 χρόνια μετά δεν έχουν βρει τη δύναμη να αναγνωρίσουν τις ασήκωτες ευθύνες και συνεχίζουν να καλύπτουν τα εγκλήματα των δολοφόνων της πατρίδας μας.

Ως Παγκύπριος Σύνδεσμος Δημοκρατικών Αντιστασιακών καλούμε τον κάθε δημοκρατικό πολίτη να παραστεί στην αποψινή εκδήλωση για να στείλουμε το μήνυμα πως ο λαός μας τιμά τους πραγματικούς ήρωες και παλεύει για δικαίωση της πατρίδας μας (απόψε 14/12/2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών και  ώρα 7.00 μμ).

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network