MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

UniteCyprusNow: Προσβολή στη νοημοσύνη η απόφαση της ΚΔ για κλείσιμο των οδοφραγμάτων

Advertisement

Sponsored by exness

H UniteCyprusNow θεωρεί ότι η απόφαση της Κυπριακής Δημοκρατίας να κλείσει τέσσερα από τα εφτά σημεία διέλευσης στη χώρα, με τη δικαιολογία ότι είναι αναγκαίο μέτρο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αποτελεί προσβολή στη νοημοσύνη και στα δικαιώματά των πολιτών.

Σε ανακοίνωσή της, η UniteCyprusNow θεωρεί ότι «η απόφαση αποτελεί παρενόχληση των ανθρώπων που περνούν την πράσινη γραμμή και παραβίαση των Ευρωπαϊκών οδηγιών, αφού σύμφωνα με τον Κανονισμό της Πράσινης Γραμμής, μόνο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να προβεί σε τέτοια μέτρα».

Advertisement

«Η απόφαση πάει ενάντια στα τελευταία ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, που καλούν τις δύο πλευρές να ενισχύσουν την επαφή μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Για μας, αυτή είναι ακόμη μία απόδειξη ότι οι δυνάμεις του στάτους κβο ή ακόμα χειρότερα οι δυνάμεις της διχοτόμησης, δοκιμάζουν την αντίδραση του κόσμου», αναφέρει.

Όπως σημειώνει «αδιαμφισβήτητα, η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να πάρει μέτρα ενάντια στον ιό, αλλά η σωστή κίνηση για το καλό όλων των ανθρώπων του νησιού, δεν μπορεί ποτέ να είναι η μονομερής δράση», συμπληρώνοντας ότι «η σωστή κίνηση θα ήταν να ενισχυθεί η δικοινοτική τεχνική επιτροπή υγείας για να εργαστεί απέναντι σε αυτήν την απειλή, μια απειλή που δεν αναγνωρίζει ούτε σύνορα, ούτε σημεία διέλευσης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network