MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

UniteCyprusNow: Όχι στην υιοθέτηση διχοτομικών μέτρων στον χειρισμό της πανδημίας

Advertisement

Sponsored by exness

Όχι στην υιοθέτηση διχοτομικών μέτρων στον χειρισμό της πανδημίας, λέει η UniteCyprusNow – Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της

Η ομάδα της UniteCyprusNow  αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως η υιοθέτηση διχοτομικών μέτρων στον χειρισμό της πανδημίας κορωνοϊού καθιστούν την προοπτική μιας ενωμένης Κύπρου ακόμη πιο δύσκολη και επικροτεί τη δωρεά 10,000 μασκών στο Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας από έναν Τουρκοκύπριο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στις δύο πλευρές του νησιού.

Advertisement

“Αυτό είναι ακόμα ένα παράδειγμα που αποδεικνύει ότι η επιχειρηματική συνεργασία είναι καλή για την Κύπρο στο σύνολό της”, σημειώνει η ομάδα.

Παράλληλα επικροτεί τη συνεργασία στη Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Υγεία που κατέληξε στη μεταφορά 2000 συσκευασιών χλωροκίνης στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, όπως επίσης και τις προσπάθειες του UNDP για την παράδοση 5000 PCR διαγνωστικών τεστς που δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ενώ αντιλαμβανόμαστε την πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει, ανησυχούμε  για τις μονομερείς ενέργειες που πάρθηκαν από τις αρχές και επηρεάζουν τα σημεία διέλευσης και τη διακίνηση του προσωπικού των Ηνωμένων Εθνών σε όλο το νησί, σημειώνει επίσης η UniteCyprusNow, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνο προηγούμενο την απόφαση της τ/κ πλευράς.

Επίσης καταδικάζει όλες τις δηλώσεις ενάντια στη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στον αγώνα απέναντι σ’ αυτή την πανδημία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network