MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τυλίχθηκαν στις φλόγες οχήματα πολυτελείας σε Ορόκλινη και Έγκωμη

Advertisement

Sponsored by exness

Τυλίχθηκαν στις φλόγες οχήματα πολυτελείας σε Ορόκλινη και Έγκωμη –  Και τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 8ης Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 9ης  Δεκεμβρίου 2021 ανταποκρίθηκε  σε 51 κλήσεις για βοήθεια , 6 πυρκαγιές , 45 ειδικές εξυπηρετήσεις που οι 35 αφορούσαν τα καιρικά φαινόμενα.

Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η ώρα 03.57 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας LANDROVER DICOVERY το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από  είσοδο  οικίας στην Έγκωμη.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 0416.

Από την πυρκαγιά το όχημα κάηκε υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σε μια άλλη περίπτωση, η ώρα 02.41 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας PORCHE το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από  είσοδο  οικίας στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικούς Σταθμό Ορόκλινης ‘Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου’ με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 03.04.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network