MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Τύφλα» στο μεθύσι χτύπησε όχημα με επιβάτες μητέρα και παιδί

Advertisement

Sponsored by exness

Είχαν Άγιο μητέρα και παιδί στη Πάφο!  65χρονη οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα εντός του οποίου βρίσκονταν η μητέρα με το μόλις ενός έτους παιδί της – Αναποδογυρίστηκε το αυτοκίνητο – Στο Νοσοκομείο μητέρα και παιδί

Advertisement

Η 65χρονη Βρετανίδα οδηγούσε το μεσημέρι στη πολυσύχναστη λεωφόρο Αγαπήνορος, «τύφλα» στο μεθύσι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και αφού ακολούθησε τρελή πορεία προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα το οποίο ακολούθως αναποδογυρίστηκε.

Στο σταθμευμένο αυτοκίνητο επέβαινε μητέρα με το μόλις ενός έτους παιδί της. Οι περαστικοί πανικόβλητοι, έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν την μητέρα και το παιδί στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό τους.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά μητέρα και παιδί που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου.

Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία που υπέβαλε της 65χρονη Βρετανίδα σε έλεγχο άλκοοόλης με ένδειξη 118 αντί 22 mg που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. Τα μέλη της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στην 65χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το ατύχημα. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network