MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Τυχαίος» τρόπος δράσης από τον Μεταξά; Κοινά στοιχεία και διαφορές στα 4 θύματα

Advertisement

Sponsored by exness

Αναλύουν κάθε στοιχείο που προκύπτει και επιχειρούν να καταλήξουν σε ξεκάθαρα συμπεράσματα αναφορικά με τον τρόπο που ο καθ ομολογία serial killer Νίκος Μεταξάς επέλεγε τα θύματα του και δρούσε. 

Advertisement

Βοηθητική προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να είναι η συμβολή των εμπειρογνομώνων που φτάνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο για να συνδράμουν τος έρευνες των έμπειρων ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση. 

Πέρα από τα όσα ο ίδιος ο 35χρονος ομολόγησε και τα όσα προκύπτουν από την εξέταση των τεκμηρίων, ενώπιον των ανακριτών βρίσκονται και οι αναφορές των ιατροδικαστών για τις 4 σορούς που έχουν ήδη εντοπιστεί.

«Τυχαίος» τρόπος δράσης;

Αν και από τα δύο πρώτα θύματα που εντοπίστηκαν γυμνά, τυλιγμένα με σεντόνι και δεμένα χειροπόδορα στο φρεάτιο του Μιτσερού προέκυπτε το συμπέρασμα της ίδιας τακτικής από τον δράστη, η κατάσταση που εντοπίστηκαν τα άλλα δύο θύματα ανατρέπουν αυτό το δεδομένο. 

Η γυναίκα από το Νεπάλ που βρέθηκε νεκρή σε λάκκο στο πεδίο βολής Ορούντας ήταν μεν επίσης γυμνή αλλά όχι δεμένη. 

Εντελώς διαφορετικά δεδομένα με το θύμα που ανασύρθηκε χθες από την «Κόκκινη Λίμνη». Η νεκρή γυναίκα ήταν μέσα σε βαλίτσα και -όπως πληροφορούμαστε- έφερε ρούχα. Αν και από τη σημερινή νεκροτομή επί της σορού δεν προέκυψαν ασφαλείς απαντήσεις ως προς την ταυτότητα της, φαίνεται ότι κάποιες κατευθύνσεις υπάρχουν. Οι εξετάσεις σε συνέχεια της νεκροτομής επί της σορού που ανασύρθηκε χθες από τη λίμνη θα συνεχιστούν παρουσία ανθροπολόγων και αύριο, ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν και για επιστημονικές εξετάσεις. 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν αυτό γινόταν τυχαία ή επί σκοπού ώστε να μην διαφανεί ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη σε περίπτωση εντοπισμού των σορών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network