MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τσιόλας: Προτεραιότητα στο εσωτερικό να είναι η ενότητα

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώ πρωταρχικός στόχος μας είναι η επανένωση της πατρίδας μας, η προτεραιότητα σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό μας μέτωπο πρέπει να είναι η ενότητα, δήλωσε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας.

Advertisement

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε ομιλία του στο μνημόσυνο των ηρώων των κοινοτήτων Πηγής και Περιστερώνας Αμμοχώστου, χθες, ο κ. Τσιόλας ανέφερε ότι οφείλουμε δίχως άλλο να αφήσουμε στο περιθώριο της ιστορίας τα προσωπικά πάθη και τις έριδες, τις σκοπιμότητες, τις εμπάθειες και τα μικροσυμφέροντα.

«Ενώ πρωταρχικός στόχος και επιδίωξη μας είναι η απελευθέρωση της κατεχόμενης γης και η επανένωση της πατρίδας μας, η προτεραιότητα σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό μας μέτωπο πρέπει να είναι μόνο μία: Η επικράτηση και σφυρηλάτηση της ενότητας. Η σύνεση, η συστράτευση, η σύμπνοια, η αγαστή συνεργασία. Ο παραμερισμός των λαθών του παρελθόντος για τη σωτηρία και την ελευθερία της πατρίδας μας», είπε.

Πρόσθεσε ότι το χρέος μας προς τις νεότερες γενιές είναι να τους παραδώσουμε μια ελεύθερη, ασφαλή και ευημερούσα πατρίδα που να υπόσχεται πολύ περισσότερα σε όλους, με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον και χωρίς τα λάθη και τα βαρίδια του παρελθόντος.

«Γι’ αυτήν την πατρίδα αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εκπληρώνοντας και το χρέος μας προς όλους τους ήρωες και μάρτυρες των αγώνων του λαού μας», ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal