MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Τσάκωσαν» μεθυσμένο Ε/κ με κροτίδες στην Πύλα… θετικός και σε νάρκοτεστ (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

«Τσάκωσαν» μεθυσμένο Ε/κ με κροτίδες στην Πύλα – Βρέθηκε θετικός και σε νάρκοτεστ – Εκστρατεία Αστυνομίας BB και περιπολίες ενόψει Πάσχα

Ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας θα βρεθεί στις 10 Μαΐου Ελληνοκύπριος από την Ξυλοτύμπου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για κατοχή 40 κροτίδων, οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, ενώ βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ και άλκοτεστ.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία των ΒΒ, η Ομάδα Δράσης της Αστυνομικής Κοινότητας των ΒΒ έχει αυξήσει την παρουσία της στην τοπική κοινότητα καθώς πλησιάζει το Πάσχα, που είναι μια πολυάσχολη περίοδος για τους αστυνομικούς, εξαιτίας της χρήσης κροτίδων.

Ο Ε/κ, ο οποίος συνελήφθη λίγο έξω από το χωριό Πύλα εντός των ΒΒ, αντιμετωπίζει τώρα πολλαπλές σοβαρές κατηγορίες και σύμφωνα με τον Βοηθό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δεκέλειας, Ανδρέα Πιτσιλλίδη, αυτή η σύλληψη χρησιμεύει ως προειδοποίηση πριν το Πάσχα.

«Η Αστυνομία των ΒΒ έχει πραγματοποιήσει αρκετές επιχειρήσεις στις περιοχές της Πύλας, του Πέργαμου, της Ξυλοτύμπου, της Ορμίδειας, της Ξυλοφάγου και στο Δασάκι Άχνας, για την αποτροπή τέτοιων παράνομων ενεργειών που λαμβάνουν χώρα κατά την περίοδο του Πάσχα, ιδιαίτερα τη χρήση κροτίδων και άλλων μορφών αυτοσχέδιων εκρηκτικών, τα οποία είναι παράνομα και επικίνδυνα», σημείωσε ο κ. Πιτσιλλίδης.

Επεσήμανε επίσης πως «θα συνεχίσουμε να καταπολεμούμε και να στοχεύουμε τις κροτίδες, τις αντικοινωνικές και παράνομες φωτιές εντός της δικαιοδοσίας μας και αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τους Κοινοτάρχες, την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, τα Τελωνεία των ΒΒ και την Αστυνομία των ΗΕ, για να προστατεύσουμε άτομα από το να θέσουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους».

Ο κ. Πιτσιλλίδης αποκάλυψε επίσης ότι η ομάδα του, μαζί με την Αστυνομία της ΚΔ, έχουν επίσης αναλάβει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα τοπικά σχολεία. «Έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές παρουσιάσεις σε σχολεία για να τονίσουμε τις συνέπειες της παράνομης χρήσης πυροτεχνημάτων και κροτίδων καθώς και το άναμμα παράνομων φωτιών, εξήγησε.

«Έχουμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής για αυτά τα αδικήματα και ενθαρρύνουμε τους πολίτες της κοινότητας να συνεργαστούν μαζί μας και να δίνουν πληροφορίες στην αστυνομία σε μια προσπάθεια καταπολέμησης και εξάλειψης της εγκληματικής δραστηριότητας αυτού του είδους», υπογράμμισε ο κ. Πιτσιλλίδης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network