MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Τσάκωσαν» διαρρήκτη σε κατοικία στη Γερμασόγεια. Προσπάθησε να διαφύγει και επανασυνελήφθη

Advertisement

Sponsored by exness

 Συνέλαβαν 37χρονο στη Λεμεσό για το αυτόφωρο αδίκημα παράνομης εισόδου σε οικία  – Εντοπίστηκαν διαρρηκτά εργαλεία εντός της οικίας – Σημάδια παραβίασης στο χρηματοκιβώτιο – Προσπάθησε να διαφύγει και επανασυνελήφθη –Εκκρεμούσαν εναντίον του εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων

Χειροπέδες σε 37χρονο πέρασαν οι αρχές στη Λεμεσό ο οποίος εντοπίστηκε εντός οικίας στη Γερμασόγεια.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 4.30 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Γεμασόγειας ότι σε οικία της περιοχής, έγινε διάρρηξη και ο δράστης βρισκόταν εντός αυτής.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού μετέβησαν στην οικία, εντόπισαν τον 37χρονο και του πέρασαν χειροπέδες για το αυτόφωτο αδίκημα της παράνομης εισόδου. Στη συνέχεια ο 37χρονος προσπάθησε να διαφύγει και επανασυνελήφθη  για το αυτόφωρο αδίκημα της απόπειρας απόδρασης από νόμιμη σύλληψη.

Σε εξετάσεις που έγιναν στην οικία εντοπίστηκαν διαρρηκιτκά εργαλεία, ενώ το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εντός αυτής, είχε εμφανή σημάδια παραβίασης. Επίσης από τις επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε παραβίαση παραθύρου ενός υπνοδωματίου της κατοικίας.

Σύμφωνα με τον διαχειριστή της κατοικίας εκ πρώτης όψεως δεν διαπιστώθηκε να κλάπηκε οτιδήποτε από την κατοικία, ενώ οι ένοικοι βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ο ύποπτος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και μετά από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψής για δύο ξεχωριστές υποθέσεις που αφορούν αδικήματα διάρρηξης κατοικίας με σκοπό την κλοπή, τα οποία διαπράχθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου στη Γερμασόγεια και απόπειρα διάρρηξης κατοικίας που έλαβε χώρα 10 ημέρες αργότερα στον Άγιο Αθανάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, το εν λόγω πρόσωπο καταζητείται για μεγάλη υπόθεση κλοπής στην Πάφο, ενώ το προηγούμενο διάστημα οι αρχές συνέλαβαν συγγενικό του πρόσωπο του οποίου βρέθηκαν κλοπιμαία στην οικία του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network