MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τρία χρόνια μετά… Νεαρός θα πληρώσει για τις κροτίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Χρηματικό πρόστιμο σε νεαρό για κατοχή και χρήση εργοστασιακών κροτίδων στην Πάφο – Από έκρηξη κροτίδων έγιναν ζημιές σε υποστατικό – Εξάλλου σε δεύτερη υπόθεση, 21χρονος θα καθίσει στο εδώλιο στις 26/10 καθώς εντοπίστηκε με σχεδόν 9 χιλιάδες εργοστασιακές κροτίδες

Advertisement

Τρία χρόνια μετά τη διάπραξη του αδικήματος και το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε πρόστιμο ύψους  250 ευρώ και 240 ευρώ για  έξοδα  της Κατηγορούσας Αρχής εναντίον ενός προσώπου νεαρής ηλικίας σε σχέση με υπόθεση κατοχής και χρήσης  εργοστασιακών κροτίδων στην Πάφο.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο το αδίκημα διαπράχθηκε στις 13 Απριλίου του 2012 όταν στην κατοχή του συγκεκριμένου προσώπου εντοπίστηκαν 7 χάρτινες κροτίδες και άλλες 3 εργοστασιακές κροτίδες που περιείχαν εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

Η καταγγελία για την υπόθεση έγινε στην Αστυνομία από 49χρονο ότι το βράδυ της 13ης Απριλίου του 2012 σημειώθηκε έξω από υποστατικό στην Πάφο έκρηξη με αποτέλεσμα να σπάσουν 6 τζάμια και 2 καθρέφτες, συνολικής αξίας 500 ευρώ περίπου.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από εργοστασιακή χάρτινη κροτίδα με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος. Η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση προχώρησε στην σύλληψη του συγκεκριμένου προσώπου.

Ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης ζήτησε επίσης όπως τα τεκμήρια κατασχεθούν και καταστραφούν.

Στις 26 Οκτωβρίου η δίκη 21χρονου για τις 8.982 εργοστασιακές κροτίδες

Εξάλλου σε μια δεύτερη περίπτωση ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθη και δεύτερο πρόσωπο για κατοχή κροτίδων ηλικίας 21 ετών.

Σύμφωνα με την Κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπήθηκε από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Σίμο Συμεού το αδίκημα διαπράχθηκε στις 10 Μαρτίου του 2015 στην Κοινότητα Δρούσεια όταν στην κατοχή του συγκεκριμένου προσώπου εντοπίστηκαν 200 εργοστασιακές κροτίδες.

Επίσης την ίδια ημέρα στο όχημα του κατηγορούμενου εντοπίστηκαν 8.982 εργοστασιακές κροτίδες που περιείχαν εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος χωρίς άδεια του επιθεωρητή εκρηκτικών υλών .

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησε να γίνει αίτηση του Γραφείου Ευημερίας λόγω και του νεαρού της ηλικίας του.

Ως εκ τούτου ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης όρισε την υπόθεση για τις 26 Οκτωβρίου του 2015 στις 10:30 για έκθεση γεγονότων προκειμένου να ετοιμαστεί – όπως είπε- η σχετική έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network