MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τρεις νέοι άνθρωποι «έσβησαν» στην άσφαλτο σε λίγες ώρες. 27 νεκροί φέτος… βύθισαν στο πένθος οικογένειες

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν πρόλαβε καλά καλά να «στεγνώσει» το αίμα στην άσφαλτο – Τρία θανατηφόρα σε τρείς ημέρες – Νεκροί νέοι κάτω των 30 ετών – Έκκληση για ασφαλή οδήγηση από την Τροχαία – 27 νεκροί μέχρι στιγμής φέτος

Δεν πρόλαβε καλά καλά να «στεγνώσει» το αίμα στην άσφαλτο από τα δύο θανατηφόρα τροχαία που βύθισαν στο πένθος οικογένειες σε Λεμεσό και Ξυλοφάγου, ακόμα ένας νέος άνθρωπος «έσβησε» στην άσφαλτο στη Δερύνεια το απόγευμα της Τρίτης.

Advertisement

Τελευταίο θύμα του Μολόχ της ασφάλτου, ο 24χρονος Tulsi Bhusal, από το Νεπάλ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, ο άτυχος 24χρονος, έχοντας συνεπιβάτιδα 30χρονη γυναίκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, που παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.

Η 30χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λευκωσίας φέροντας πολλαπλά κατάγματα.

«Είναι κρίμα να χάνονται τόσο άδικα οδηγοί στην άσφαλτο» λέει ο Υπεύθυνος Ασφάλειας Τροχαίας 

Ο 24χρονος είναι το 27ο θύμα στην άσφαλτο για φέτος σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Τροχαίας Αρχηγείου, Γιώργο Μιλή.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο κ.Μιλή απηύθυνε έκκληση προς όλους τους οδηγούς όπως τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, σεβόμενοι πάντα όλους τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

«Είναι κρίμα να χάνονται τόσο άδικα οδηγοί στην άσφαλτο. Ανησυχούμε για τα τελευταία θανατηφόρα, δυστυχώς χάσαμε νέους ανθρώπους και υπεύθυνος συνήθως είναι ο ανθρώπινος παράγοντας», είπε.

Περισσότεροι από τα θύματα όπως τόνισε, είναι νέοι μοτοσικλετιστές και κάλεσε τους χρήστες του οδικού δικτύου να δείχνουν υπομονή στην και σε καμία περίπτωση να μην ασχολούνται με κινητά τηλέφωνα κατά την οδήγηση. «Το κράνος σώζει ζωές και πρέπει να το φοράνε οι μοτοσικλετιστές”, τόνισε.

«Έσβησαν» τα όνειρα του 25χρονου Αντρέα στη Ξυλοφάγου…

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 2:45 τα ξημερώματα «έσβησε» ο 25χρονο Αντρέας Κότα από τη Ξυλοφάγου.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, το μοιραίο συνέβη, στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη όπου σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, σκυβαλοφόρο όχημα φαίνεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας.

Από τη σύγκρουση ο άτυχος 25χρονος εκτινάχθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ η μοτοσικλέτα καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση.

Σημειώνεται ότι ο Κότα δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Ο 45χρονος οδηγός του σκυβαλοφόρου ο οποίος είχε συλληφθεί, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Θλίψη για τον 28χρονο Σάββα στη Λεμεσό…

Μοιραία έμελλε να είναι η βόλτα του 28χρονου Σάββα Γαμβρουδίου στη Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής.

Ο 28χρονος Σάββας Γαμβρουδίου, επέβαινε της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του, όταν η πορεία του ανακόπηκε ξαφνικά επί της Λεωφόρου Ομονοίας, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη και η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά, προς την οδό Βασιλέως Παύλου.

Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις των μελών της Τροχαίας Λεμεσού στη σκηνή, φαίνεται ότι ο άτυχος νεαρός αιφνιδιάστηκε από την παρουσία του αυτοκινήτου και δεν πρόλαβε καθόλου να αντιδράσει προκειμένου να το αποφύγει. Στο οδόστρωμα μάλιστα, δεν βρέθηκαν καθόλου ίχνη φρεναρίσματος, ενδεικτικό του ότι δεν πρόλαβε να κάνει καμία προσπάθεια να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ο άτυχος μοτοσικλετιστής φαίνεται ότι δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network