MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία στην Πάφο… Θανατηφόρο με θύμα 38χρονο μοτοσικλετιστή (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ασταμάτητα ρέει το αίμα στην άσφαλτο – Νεκρός ο μοτοσικλετιστής του τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην Λεωφόρο Ευρώπης στην Πάφο –  Η μοτοσικλέτα χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ με τον 38χρονο να σύρεται για αρκετά μέτρα στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Advertisement

Άλλη μια τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει το Παγκύπριο. Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα ο 38χρονος Δήμος Καμηλάρης απο την Γεροσκήπου .

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 38χρονος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μηχανή του στην Λεωφόρο Ευρώπης. Συγκεκριμένα κατευθυνόταν από την Κάτω Πάφο προς τον κυκλικό κόμβο του Παφιακού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, o 38χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε μεταλλικό πάσσαλο της ΑΗΚ που βρίσκεται στο διαχωριστικό της λεωφόρου. Η μοτοσικλέτα ακολούθως είσελθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με τον 38χρονο να σύρεται για πολλά μέτρα στην άσφαλτο και να τραυματίζεται θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο οπού μετέφερε τον 38χρονο μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Δυστυχώς οι γιατροί των Πρώτων Βοηθειών διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η Λεωφόρος Ευρώπης έκλεισε για αρκετή ώρα και από τις δυο κατευθύνσεις με τα μέλη της Τροχαίας να διερευνούν τα ακριβή αίτια του νέου θανατηφόρο.

Να σημειώσουμε πως ο άτυχος Δήμος είναι παντρεμένος και πατέρας διδύμων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network