MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία στην Αγία Νάπα… 50χρονος εντοπίστηκε καταπλακωμένος από μοτοσικλέτα

Advertisement

Sponsored by exness

Να κείτεται νεκρός κάτω από τη μοτοσικλέτα του εντοπίστηκε 50χρονος στην Αγ. Νάπα  – Διερευνά η Αστυνομία – Η νενομισμένη νεκροτομή θα καταδείξει τα ακριβή αίτια

Advertisement

50χρονος βρέθηκε νεκρός στην Αγία Νάπα, καταπλακωμένος από τη μοτοσικλέτα του. Τον εντόπισαν στη 1:15 μετά τα μεσάνυχτα, άνδρες της Αστυνομίας που επέβαιναν σε περιπολικό. Ο άτυχος άνδρας, επέβαινε μοτοσικλέτας 80cc.

Eντοπίστηκε εκτός του δρόμου, στην οδό Χαβάρας στην Αγία Νάπα.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα και κατά πόσον ο θάνατος του 50χρονου είναι αφύσικος ή οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η Αστυνομία σύμφωνα με εκπρόσωπο της διερευνά το ενδεχόμενο «αφύσικου θανάτου» δηλαδή του δυστυχήματος να είχε προηγηθεί θάνατος από παθολογικά αίτια.

Επί της σορού του 50χρονου θα διενεργηθεί αργότερα σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή, για να διαπιστωθεί αν όντως ο θάνατος του οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Αμμοχώστου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network