MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία στη Λεμεσό… Ξεψύχησε αιφνιδίως 25χρονη με Σύνδρομο Down

Advertisement

Sponsored by exness

25χρονη με σύνδρομο Down ξεψύχησε στο χώρο στάθμευσης του παλιού νοσοκομείου Λεμεσού – Είχε μεταβεί εκεί με τη μητέρα της για εξέταση καθώς δεν αισθανόταν καλά – Ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος – Δεν επανήλθε παρά τις προσπάθειες των γιατρών – Δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις – Αύριο η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της

Advertisement

Σύμφωνα με την αστυνομία, άτυχη 25χρονη που έπασχε σύνδρομο Down, το πρωί είχε μεταβεί στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού για εξέταση, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Κατά την αναχώρηση τους και ενώ βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, η 25χρονη ένιωσε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως μεταφέρθηκε εντός του νοσοκομείου, όπου γιατροί και νοσοκόμοι της έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες, με σκοπό να την επαναφέρουν, δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε κατορθωτό. Στη συνέχει μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Μέλη της αστυνομίας που μετέβησαν στο Νοσοκομείο, διαπίστωσαν ότι η άτυχη κοπέλα δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Όπως ανέφερε η μητέρα της, η 25χρονη τις τελευταίες μέρες δεν αισθανόταν καλά. Τα ακριβή αίτια θανάτου της αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που θα διενεργηθεί αύριο από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network