MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία στη Λεμεσό… 38χρονος νεκρός στην άσφαλτο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον 38χρονο Ελληνοκύπριο Ζαχαρία Ευριπίδου στη Λεμεσό – Ελαφριά σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με τραγική όμως κατάληξη – Ανατράπηκε επανειλημμένως το μικρό τζιπ όχημα του θύματος – Στο όχημα επέβαιναν και τα δύο του παιδιά 6 και 9 ετών – Και τα δύο παιδάκια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τραυματίστηκε το ένα – Καλά στην υγεία του το δεύτερο – Χειροπέδες στον 34χρονο οδηγού του δεύτερου οχήματος

Advertisement

Το μοιραίο για τη ζωή του άτυχου 38χρονου Ζαχαρία Ευριπίδου δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06.40, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, στο ύψος της κοινότητας Παλώδιας.

Το τροχαίο συνέβη όταν τα δύο οχήματα που κινούνταν εξ αντιθέτου συγκρούστηκαν ελαφρά, πλευρικά. Αν και ελαφρά η σύγκρουση, ήταν αρκετή ώστε ο οδηγός του μικρού τζιπ οχήματος να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο του να ανατραπεί επανειλημμένως, να αποκόψει ταμπέλα που ήταν τοποθετημένη στην άκρη του δρόμου, αφού προηγουμένως έπεσε και σε χαντάκι.

Ο άτυχος Ζαχαρίας, οδηγός του οχήματος εκτινάχθηκε και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ένας 34χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Φίλιππος Παπαηλία, «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός του αυτοκινήτου που ερχόταν από τις Πλάτρες έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να φύγει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, να χτυπήσει δεξιά και εν συνεχεία να ακινητοποιηθεί στο δρόμο, δηλαδή στη λωρίδα κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πλάτρες».

Στο όχημα με τον άτυχο 38χρονο, επέβαιναν και τα δύο του παιδάκια, 6 και 9 χρόνων. Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του, ενώ το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία με σκοπό να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.

«Στο αυτοκίνητο ήταν ο οδηγός ο οποίος δυστυχώς εκτινάχθηκε, ο οποίος φαίνεται να μην είχε τη ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 9 χρόνων, ευτυχώς το κοριτσάκι φαίνεται να είναι πολύ καλά επειδή είχε τη ζώνη ασφαλείας. Το αγοράκι 6 χρονών, φαίνεται να έχει κάποιους τραυματισμούς το οποίο θα μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες στο Μακάριο. Να τονίσω ότι τα δύο παιδιά είχαν τις ζώνες ασφαλείας και ο λόγος που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά είναι αυτός», ανέφερε ο κύριος Παπαηλία.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλη της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο όπου διενεργούν συνεχείς επιτόπιες εξετάσεις σε μια προσπάθεια να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Η Τροχαία διερευνά το ενδεχόμενο ο άτυχος οδηγός να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως είπε ο κύριος Παπαηλία, «όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, όμως από τη σύγκρουση που έγινε και τα χτυπήματα, φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα ο οδηγός ο 38χρονος και γι’ αυτό υπάρχουν στο αυτοκίνητο αυτές οι σοβαρές ζημιές, έφυγε από την πορεία του δεξιά του δρόμου και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μέσα στη λωρίδα κυκλοφορίας».

Λόγω του τροχαίου η μία λωρίδα του δρόμου Πλατρών-Λεμεσού παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα, ενώ στο σημείο προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Εναντίον του 34χρονου οδηγού του άλλου οχήματος, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες της οδικής τροχαίας σύγκρουσης και ιδιαίτερα ο οδηγός διπλοκάμπινου οχήματος χρώματος άσπρου που σταμάτησε στη σκηνή και παρείχε βοήθεια, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού στον αριθμό 25-805252, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network