MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία στα κατεχόμενα… Μητέρα μαχαίρωσε 17 φορές τον 7χρονο γιο της (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιό της – Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Ομολόγησε το έγκλημα της στην “Αστυνομία” – Τι αναφέρει ο τ/κ Τύπος – Δεν άντεξε ο παππούς του μικρού μόλις είδε το άψυχο σώμα και πέθανε – Στο νοσοκομείο και η γιαγιά του – Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως

Advertisement

Σοκ στα κατεχόμενα προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα μητέρας που σκότωσε τον 7χρονο γιό της. Καθολική είναι η αναφορά του τ/κ Τύπου στο στυγερό έγκλημα 36χρονης μητέρας, που σκότωσε τον 7χρονο γιο της στα κατεχόμενα, έμεινε για τουλάχιστον μία ημέρα με το άψυχο σώμα του μέσα στο σπίτι, και συνελήφθη χθες όταν το έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον πατέρα της που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου ενώ όπως γράφει η Κίπρις και ο πατέρας, Ερτζιάν Κουντουρατζί στο άκουσμα της είδησης, υπέστη και ο ίδιος σοκ.

Το στυγερό έγκλημα συνέβη το βράδυ της 26ης Μαΐου και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τ/κ ΜΜΕ, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί επειδή ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του 7χρονου.

Σύμφωνα με την Κίπρις στην ηλεκτρονική της σελίδα σήμερα, γράφει ότι η 36χρονη το βράδυ της 26ης Μαίου πρώτα μαχαίρωσε τον γιο της και μετά επέφερε τραύματα στον καρπό και σε διάφορα μέρη στο σώμα της. Την επομένη το πρωί όταν κατάλαβε ότι ο γιος της δεν είχε πεθάνει, με άλλο μαχαίρι τον μαχαίρωσε ξανά στην κοιλιά και το στήθος και επέφερε νέα τραύματα στον εαυτό της και μετά λιποθύμησε.

Η Κίπρις γράφει ότι ο θάνατος του 7χρονου Ερτζιάν από πολλαπλά και βαθιά τραύματα με μαχαίρι διαπιστώθηκε ότι επήλθε στις 22.00 στις 27 Μαϊου. Η 36χρονη παιδοκτόνος ήταν για τουλάχιστον 24 ώρες δίπλα στο σώμα του γιου της και φέρεται να ειδοποίησε με μήνυμα στο whatsapp για το τί έκανε συνάδελφο του πατέρα του 7χρονου και εν διαστάσει συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Τ/κ Τύπο, η 36χρονη μητέρα μετά την διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.

Η 36χρονη δράστης ομολόγησε το έγκλημα της στις «Αστυνομικές αρχές» και σήμερα εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησης από το «δικαστήριο».

Ο μικρός με τον παππού του που δεν άντεξε τον χαμό του 7χρονου

Πώς ο τ/κ Τύπος παρουσιάζει το έγκλημα

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε είναι το κύριο θέμα στις τουρκοκυπριακές εφημερίδες.

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Τί είδους παραφροσύνη είναι αυτή;» αναφέρει ότι αυτή η οικογενειακή τραγωδία έχει αναστατώσει ολόκληρη την κοινωνία, κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πώς μια μητέρα μπορεί να σκοτώσει με αυτό τον τρόπο το ίδιο της το παιδί και σημειώνει ότι το θέμα από χθες το βράδυ συζητείται κατά κόρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Οικογενειακό δράμα» γράφει ότι η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το στυγερό έγκλημα που παρόμοιό του δεν έχουν ξαναδεί και πως η μητέρα μαχαίρωσε συνολικά 17 φορές το γιο της.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Εξαφανίστηκε μια οικογένεια» γράφει ότι το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε γύρω στις 7 χθες το βράδυ, όταν ο πατέρας της παιδοκτόνου πήγε στο διαμέρισμα της κόρης του, η οποία είναι σε διάσταση με τον πατέρα του παιδιού.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Σκότωσε το παιδί της» γράφει ότι η 36χρονη μητέρα βρέθηκε να αγκαλιάζει τον 7χρονο πάνω στο κρεβάτι αφού τον είχε σκοτώσει.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο «Παραφροσύνη και οικογενειακό δράμα», αναφέρεται πρωτοσέλιδα μόνο σε αυτό το έγκλημα και γράφει ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την «αστυνομία» ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και πως η ίδια η 36χρονη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal