MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία… Σκοτώθηκε Κύπρια δικηγόρος σε τροχαίο στην Ελλάδα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μοιραία κατάληξη είχαν οι διακοπές 35χρονης Κύπριας δικηγόρου στην Ελλάδα – «Έσβησε» στην άσφαλτο – Στο νοσοκομείο η μητέρα και η αδερφή της – Μητέρα δύο παιδιών το θύμα – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος

Advertisement

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα έπειτα από τροχαίο που συνέβη σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που εξασφάλισε η Cyprus Times, 35χρονη δικηγόρος από τη Λάρνακα ενώ βρισκόταν στην ελλαδική συμπρωτεύουσα με τη μητέρα και την αδερφή της για διακοπές, χθες , ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να «σβήσει» στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες μάνα και κόρες επιχείρησαν να διασταυρώσουν κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και παρασύρθηκαν από όχημα που ενεπλάκη σε τροχαίο με λεωφορείο. Ο θάνατος της 35χρονης φαίνεται να ήταν ακαριαίος ενώ η μητέρα της τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η άτυχη 35χρονη εγκαταλείπει δύο παιδιά.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκε η οικογένεια της άτυχης 35χρονης ενώ η Αστυνομία της Κύπρου αναμένεται να λάβει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. .

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Τρέχει..

Protathlima