MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία… 25χρονο παλληκάρι ξεψύχησε στην άσφαλτο τα ξημερώματα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μία ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο – 25χρονο παλληκάρι ξεψύχησε μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στη Λεμεσό – Αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος καρφώθηκε βίαια στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του άτυχου νεαρού – Ακαριαίος ο θάνατος του

Advertisement

Το θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο από τη Λεμεσό, συνέβη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, στην περιοχή του Εναερίου.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού στη σκηνή, ενώ το αυτοκίνητο του άτυχου νεαρού βρισκόταν ακινητοποιημένο στα φώτα τροχαίας του Εναερίου με δυτική κατεύθυνση, αναμένοντας να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος καρφώθηκε βίαια στο πίσω μέρος του οχήματος που οδηγούσε ο 25χρονος.

Από το βίαιο χτύπημα, το αυτοκίνητο του 25χρνου, εκτινάχθηκε στον αέρα και καρφώθηκε σε μεταλλικό πάσσαλο. Ο θάνατος του άτυχου νεαρού ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με την Τροχαία, φαίνεται ότι ο 48χρονος οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, ωστόσο όταν οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας για να δώσει κατάθεση, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ. Τα μέλη της Τροχαίας, αφού εξασφάλισαν από το δικαστήριο διάταγμα υποχρεωτικής λήψης αίματος, προχώρησαν στη λήψη δείγματος αίματος, το οποίο έχει ήδη σταλεί στο χημείο για αναλύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δρόμο δεν εντοπίστηκαν ίχνη τροχοπέδησης, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο 48χρονος δεν πάτησε φρένο, πριν καρφωθεί στο αυτοκίνητο του άτυχου νεαρού.

Ο 48χρονος οδηγός ο οποίος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς υπέστη κάταγμα στο πόδι, οδηγούσε κατά παράβαση του νόμου αφού του είχε επιβληθεί στέρηση άδειας για περίοδο 6 μηνών για αδικήματα που σχετίζονται με αλκοόλ και ταχύτητα. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που καταδικάστηκε για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Η Cyprus Times επιθυμεί να ενημερώσει τους αναγνώστες της, ότι επέλεξε να δημοσιεύσει την είδηση του τραγικού θανατηφόρου δυστυχήματος με εφτά ώρες καθυστέρηση, παρόλο που από την πρώτη στιγμή έτυχε ενημέρωσης και κατείχε φωτογραφικό υλικό, σεβόμενη το γεγονός ότι δεν είχαν ενημερωθεί στενοί συγγενείς του άτυχου νεαρού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network