MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγική κατάληξη… Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο στη Λεμεσό. Μοιραία απόφαση να μην βάλει ζώνη (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό – Υπέκυψε στα τραύματά της ηλικιωμένη γυναίκα μετά από τροχαίο στο δρόμο Λεμεσού-Τρόοδους – Σοβαρά τραυματισμένος και ο 80χρονος σύζυγος της που οδηγούσε το μοιραίο όχημα – Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας η άτυχη γυναίκα – Διερευνώνται τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος με την Τροχαία Λεμεσού να αναζητεί μαρτυρία προκειμένου να καταλήξει στις ακριβείς συνθήκες τις οδικής σύγκρουσης

Τραγική κατάληξη είχε η σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων που σημειώθηκε το απόγευμα στο δρόμο Λεμεσού-Τροόδους.

Advertisement

Νέο θύμα στην άσφαλτο 80χρονη Ελληνοκύπρια γυναίκα η Μάρθα Λοΐζου από την Κερύνεια τέως κάτοικος Λεμεσού, που ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο επίσης 80 ετών σύζυγος της. Και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας τραυματίστηκε σοβαρά από τη σφοδρή σύγκρουση που συνέβη σε διασταύρωση ελεγχόμενη από φώτα τροχαίας.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε γύρω στις 16:00  κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες. Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ελαφρά τραυματισμένος και ο 34χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.

«Δυστυχώς σήμερα είχαμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβηκε σε κύρια οδική αρτηρία της Λεμεσού. Συγκεκριμένα γύρω στις 4 το απόγευμα όχημα που κινείτο νότια σε κύρια οδική αρτηρία συγκρούστηκε με άλλο όχημα το οποίο οδηγείτο εξ αντιθέτου κατευθύνσεως με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των δύο επιβαινόντων του ενός οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του άλλου οχήματος. Όλοι οδηγοί διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός των δύο. Λίγο αργότερα η επιβάτιδα στο όχημα εξέπνευσε» δήλωσε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Αιμίλιος Καφάς, Αξιωματικός Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού.

«Το ατυχές είναι ότι στο ένα όχημα επέβαινε ζεύγος Ελληνοκυπρίων, ηλικίας 80 ετών και οι δύο και έχασε τη ζωή της η σύζυγος του οδηγού. Στο άλλο όχημα ο οδηγός, ένας 34χρονος τραυματίστηκε και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Ο 80χρονος οδηγός βρίσκεται υπό την επίβλεψη των γιατρών γιατί και η δική του κατάσταση είναι σοβαρή» είπε ο κύριος Καφάς.

Αναζητεί μαρτυρία η Αστυνομία…

Η Τροχαία Λεμεσού διενεργεί εξετάσεις και αναζητεί μαρτυρία προκειμένου να καταλήξει στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα.

«Η συμβολή όπου συνέβη το δυστύχημα είναι φωτοελεγχόμενη και εξετάζονται όλα τα σενάρια. Εκτός από τα φώτα τα κανονικά υπάρχει και το πράσινο βέλος και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί η λειτουργία των φώτων και πως άναβαν εκείνη τη στιγμή. Αναζητούμε μαρτυρίες, δεν έχουμε οποιαδήποτε μαρτυρία και κάνω έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του πολίτη ή το 112 ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό» είπε ο κύριος Καφάς.

Μοιραία η απόφαση να μην βάλει ζώνη…

Όπως δήλωσε ο κύριος Καφάς, φαίνεται ότι η απόφαση της άτυχης γυναίκας να μην βάλει την ζώνη ασφαλείας, στάθηκε μοιραία.

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται ότι τουλάχιστον η συνοδηγός στο ένα όχημα, αυτή που έχασε τη ζωή της δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και πιθανόν να ήταν και αυτή μια αιτία για την πρόκληση του θανάτου της».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network