MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Toύτος εν ο τελευταίος ήχος που να ακούσεις στη ζωή σου» (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Συγκλονιστικό βίντεο για τις οδικές συγκρούσεις – «Τούτος θα είναι  ο πρώτος ήχος που τις κραυγές της μάνας σου…»

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο στο TIK TOK, η Μαρία Φιλιαστίδου στέλνει το δικό της μήνυμα για τις οδικές συγκρούσεις, το οποίο μάλιστα αναδημοσιεύει η Αστυνομία Κύπρου.

Advertisement

Με το εν λόγω βίντεο η γνωστή tik-toker τιμά την μνήμη του αδελφού της Γιώργου που «έφυγε» από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 30 Μαϊου 2013.

@mama_maria_of_3 Εις μνήμη του αδερφού μου Γιώργου Φιλιαστίδη που έφυγε στις 30/5/2013 στα 19 του 🕊🤍 #tiktokcyprus#tiktokgreek#greektiktok#cypriottiktok#930793#odikiasfalia#guardianangel ♬ original sound – Maria Philiastidou

Όπως αναφέρει στο βίντεο «τoύτος εν ο τελευταίος ήχος που να ακούσεις στη ζωή σου τζιαι τούτος θα είναι  ο πρώτος ήχος που τις κραυγές της μάνας σου, του κύρη σου, της γυναίκας σου, του άντρα σου, των μωρών σου, των φίλων σου. Τι; Δεν θέλεις; Τοτε πριν να οδηγήσεις βεβαιώσου ότι δεν ήπιες ποτό, έβαλε τη ζώνη σου, φόρεσες το κράνος σου, κρατάς το τιμόνι με τα δύο χέρια και όχι το τηλέφωνο, είσαι μέσα στα όρια ταχύτητας και έβαλες το μωρό σου στο κάθισμα, το σωστό κάθισμα που χρειάζεται. Γιατί να σου πω κάτι; Έχει και χειρότερο από τον δικό σου θάνατο. Εσύ μπορεί να μην μάθεις τίποτε, αλλά εξαιτίας σου να χάσουν γονείς το μοναχοπαίδι τους, να μείνουν μωρά ορφανά. Εξαιτίας σου να μαυροφορέσουν οικογένειες. Είσαι έτοιμος να τραβήσεις έτσι μαράζι; Όχι; Δεν είναι αστείο, σου το είπα ξανά».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network