MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τους συνέλαβαν όλους… ψάχνουν κίνητρο για τον φόνο στη Γερμασόγεια. Οι ισχυρισμοί και η γνωριμία

Advertisement

Sponsored by exness

Ένα θύμα… τέσσερις συλλήψεις – Επιχειρούν να «κλειδώσουν» το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας που άφησε νεκρό έναν 36χρονο από τη Βουλγαρία το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεμεσό – Οι ισχυρισμοί και η γνωριμία

Φόρεσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι χειροπέδες, συμπεριλαμβανομένου και δράστη, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών από το αιματηρό επεισόδιο της Γερμασόγειας το μεσημέρι της Κυριακής, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, να επιχειρούν να «κλειδώσουν» και το κίνητρο.

Advertisement

Ο 40χρονος Βούλγαρος φερόμενος δράστης και η 43χρονη συμβία του από τις Φιλιππίνες, στην οικία των οποίων διαπράχθηκε το έγκλημα με θύμα τον 36χρονο Ljuba Baba Ristovich Shiptar από τη Βουλγαρία συνελήφθηκαν πρώτοι, αφού δεν εγκατέλειψαν τη σκηνή. Το βράδυ, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού φόρεσαν χειροπέδες και σε δύο Ελληνοκύπριους, μία 31χρονη και έναν 35χρονο που συνόδευαν το θύμα. Όλοι τέθηκαν υπό κράτηση για να παρουσιαστούν σήμερα στις 11 π.μ. ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο φόνος, διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Το τηλεφώνημα που έγινε από την 43χρονη από τις Φιλιππίνες στην Αστυνομία έκανε λόγο για συμπλοκή. Με την άφιξη τους στο σημείο, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον Ljuba Baba Ristovich Shiptar νεκρό.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το θύμα μαζί με τα άλλα δύο πρόσωπα που τον συνόδευαν έφτασαν με αυτοκίνητο έξω από την οικία του φερόμενου δράστη και της συμβίας του.

Γνωστοί στις αρχές… γνωρίζονταν οι εμπλεκόμενοι

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, το θύμα ήταν καλά γνωστό στις αρχές και συγκεκριμένα στην ΥΚΑΝ, την οποία απασχόλησε στο παρελθόν με διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών. Γνωστός στην Αστυνομία και ο 35χρονος Ελληνοκύπριος που ήταν μαζί του, καθώς είναι  το πρόσωπο που είχε εμπλοκή σε υπόθεση κλοπής τέφρας που απασχόλησε το ΤΑΕ Λεμεσού αρχές του 2020. Στα σενάρια που διερευνώνται ως προς το κίνητρο και αυτό των διαφορών λόγω ναρκωτικών.

Πληροφορίες ενώπιον των αρχών πάντως, αναφέρουν ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση γνωρίζονταν. Συγκεκριμένα, ο δράστης από τη Βουλγαρία και ο Ελληνοκύπριος που συνόδευε το θύμα διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Οι ισχυρισμοί που έδωσαν ο δράστης και η συμβία του, για ξυλοδαρμό της γυναίκας που βρισκόταν στο όχημα και προσπάθεια τους να την σώσουν, προσκρούουν μεν σε κάποιες αντιφάσεις, ωστόσο είναι υπό διερεύνηση. Όπως φαίνεται, αρχικά ο καυγάς ήταν μεταξύ του θύματος και της Ελληνοκύπριας γυναίκας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, το θύμα, μαζί με τους άλλους δύο, βρέθηκαν έξω από την οικία τους και τσακώνονταν, χτυπώντας μάλιστα τη γυναίκα. Πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φερόμενου δράστη και της συμβίας του, οι δυο τους επενέβησαν προκειμένου να σώσουν τη γυναίκα από τους άλλους δύο. Την μετέφεραν εντός της οικίας τους. Τότε το θύμα μαζί με τον Ελληνοκύπριο, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στην οικία με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η συμπλοκή που κατέληξε σε φόνο.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network