MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τους έπιασαν με σχεδιαγράμματα για κλοπές, κλειδιά και διαρρηκτικά εργαλεία. Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα στη Λεμεσό – Τους εντόπισαν με σχεδιαγράμματα για κλοπές, κλειδιά και διαρρηκτικά εργαλεία – Στην κατοχή του ενός και ναρκωτικά – Ομολόγησαν στην Αστυνομία

Στη σύλληψη δυο προσώπων, ηλικίας 32 και 31 ετών, για υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων προχώρησε σήμερα το ΤΑΕ Λεμεσού ενώ εναντίον του 32χρονου εκκρεμούσε επίσης ένταλμα σύλληψης για υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής που διαπράχθηκε στις 28/4/22 στη Λεμεσό.

Advertisement

Συγκεκριμένα, με βάση πληροφορίας που λήφθηκε από το ΟΠΕ Λεμεσού και μετά από συντονισμένη επιχείρηση το πρωί, εντόπισαν δύο πρόσωπα, γνωστά στην Αστυνομία, ηλικίας 32 και 31 ετών να περιφέρονται ύποπτα σε περιοχή της Β’ Τεχνικής Σχολής. Οι δυο ύποπτοι, μετά από παρακολούθηση ανακόπηκαν και στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκαν επίσης, ένα σημειωματάριο με σχεδιαγράμματα δύο οικιών και δρόμους, κλειδιά συγκεκριμένης οικίας, καθώς και ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε μικρή ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ για τα περαιτέρω.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος ανέφερε ότι τα κλειδιά που εντοπίστηκαν στην κατοχή του αφορούν διαμέρισμα στην περιοχή Γερμασόγειας τα οποία εντόπισε προηγουμένως και περίμενε τους ιδιοκτήτες να αναχωρήσουν για να το διαρρήξει.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network