MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τουρκικά F-16 πέταξαν στα κατεχόμενα – Προετοιμασίες για τα πανηγύρια ανακήρυξης ψευδοκράτους

Advertisement

Sponsored by exness

Τουρκικά F-16 πέταξαν στα κατεχόμενα – Προετοιμασίες για τα πανηγύρια ανακήρυξης ψευδοκράτους

Δύο αεροσκάφη F-16 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν δοκιμαστική πτήση χθες στα κατεχόμενα στο πλαίσιο πρόβας για την στρατιωτική παρέλαση, που θα διοργανωθεί για την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Advertisement

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Χαλκίν Σεσί γράφει σήμερα ότι το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα F-16, τα οποία πέταξαν για πολλά λεπτά στους «αιθέρες της τδβκ».

Για τα 40 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους θα μεταδοθεί τηλεοπτικό μήνυμα αύριο, Τρίτη, του Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ και θα ριχθούν 21 χαιρετιστήριες βολές, που θα αρχίσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Αργότερα την ίδια ημέρα θα κατατεθούν στεφάνια στα μνημεία των Φαζίλ Κιουτσιούκ και Ραούφ Ντενκτάς και θα πραγματοποιηθεί πομπή.

Στις 15 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί θα γίνει τελετή στο «μνημείο πεσόντων» στην κατεχόμενη Λευκωσία και αργότερα στο μνημείο Ατατούρκ. Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο Φαζίλ Κιουτσιούκ στην κατεχόμενη Λευκωσία θα αρχίσει στις 10 το πρωί.

Ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ δήλωσε ότι θα υποδεχθούν «πολύ αξιόλογους» φιλοξενούμενους από το Αζερμπαϊτζάν και θα συζητήσουν μαζί τους τομείς στους οποίους θα μπορούσαν να συνεργαστούν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network