MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τορναρίτης: Ο μόνος δρόμος για το Κυπριακό είναι οι συνομιλίες

Advertisement

Sponsored by exness

Ο μόνος δρόμος για να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε τον τόπο μας είναι οι συνομιλίες, αυτό το λένε όλοι, είπε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, βουλευτής Νίκος Τορναρίτης 

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της 42ης Πορείας Χριστοδούλας στην Πάφο, ο κ. Τορναρίτης ανέφερε ότι “αρχίζουν οι συνομιλίες την ερχόμενη Τρίτη. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η άλλη πλευρά θα επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με εποικοδομητικές προτάσεις ούτως ώστε να κατορθώσουμε να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε τον τόπο μας”.

Αυτός, σημείωσε, είναι ο εθνικός μας στόχος, αυτόν τον στόχο θα υπηρετήσουμε με επάρκεια, δύναμη ψυχής αλλά και με πατριωτικό ρεαλισμό.

“Είναι αλήθεια, ότι κάποιοι το τελευταίο διάστημα με την τοξική ρητορική τους δίχασαν τον λαό μας. Εύχομαι και ελπίζω να μην συνεχίσουν γιατί δυστυχώς άθελα τους διαπράττουν μια μεγάλη ζημιά υποβαθμίζοντας καθημερινά την Κυπριακή Δημοκρατία που τάχατες θέλουν να υπερασπιστούν”, πρόσθεσε.

Σε σχέση με την Πορεία Χριστοδούλας, ο κ. Τορναρίτης είπε πως σήμερα γίνεται ακόμα μια κατάθεση ψυχής στην μεγάλη μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι για τον καρκίνο.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network