MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τοποθέτηση ΥΠΑΝ για απόσυρση βιβλίου, ζητούν οι Ενεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Advertisement

Sponsored by exness

Όσα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους για την απόσυρση βιβλίου από νηπιαγωγείο

«Ξεκάθαρη δημόσια τοποθέτηση» από την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, σχετικά με την απόσυρση βιβλίου από νηπιαγωγείο, ζητούν, με επιστολή τους προς την Υπουργό, ημερομηνίας 23 Φεβρουαρίου, οι Ενεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Advertisement

«Το Υπουργείο σας δεν απέσυρε κανένα βιβλίο, αλλά αυτό έγινε από το Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν έγινε κανένας απολύτως έλεγχος και πέρασε με ευκολία στη βιβλιοθήκη του Δημοσίου Νηπιαγωγείου. Αναμένουμε τη δική σας δημόσια απάντηση για τον αν θα γίνονταν ενέργειες για απόσυρση του συγκεκριμένου βιβλίου εάν η Σχολική Εφορία δεν απέσυρε το βιβλίο, αλλά και αν έχουν γίνει αυστηρές συστάσεις σε αυτούς που το προώθησαν στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο», προσθέτουν.

Πέραν από «ξεκάθαρη, δημόσια τοποθέτηση» της Υπουργού Παιδείας, για το θέμα, ζητούν τοποθέτηση «και για όσα παρόμοια πιθανόν να διοχετευτούν ως μαθησιακό υλικό στα σχολεία», στα πλαίσια των «προσεκτικών παιδαγωγικών προσεγγίσεων», στα οποία «φοιτούν τα δικά μας παιδιά», όπως αναφέρουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network