MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον βρήκαν κλειδωμένο και… μαχαιρωμένο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Άνδρας από τη Τσεχία ηλικίας 39 χρόνων εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι φέροντας δύο τραύματα με μαχαίρι στο θώρακα για τα οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι προκάλεσε μόνος του.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 16.40 το απόγευμα λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, από γυναίκα ότι είχε εντοπιστεί τραυματισμένος ένας άνδρας από τη Τσεχία ηλικίας 39 χρόνων, στο διαμέρισμα όπου διέμενε σε πολυκατοικία στη Λάρνακα.

Τον άνδρα εντόπισε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος η οποία ειδοποίησε και ασθενοφόρο το οποίο μετέβη στη σκηνή και μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν τον άνδρα, διαπίστωσαν ότι φέρει δύο τραύματα μήκους δύο και ενός εκατοστών αντίστοιχα στο θώρακα. Αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων του 39χρονου στη συνέχεια κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και ύστερα από εξετάσεις  στη σκηνή εντοπίστηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος ποσότητα αίματος και μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η Αστυνομία εντόπισε στη σκηνή και παρέλαβε ως τεκμήριο ένα τραπέζι της κουζίνας το οποίο ήταν γεμάτο αίματα

Η ιδιοκτήτρια ανέφερε στην Αστυνομία ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη με κλειδαριά ασφαλείας, δεν υπήρχε ακαταστασία εντός του διαμερίσματος, ενώ δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις παραβίασης της εισόδου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος ανακρινόμενος ανέφερε ότι  αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network