MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον τσάκωσαν στη Λεμεσό φορτωμένο με τσιγάρα από τα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Εξώδικες διευθετήσεις ύψους €980 και €600 έγιναν για συσκευασίες τσιγάρων που εντοπίστηκαν στην κατοχή Ελληνοκύπριου στη Λεμεσό

Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων χθες το πρωί, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, εντόπισαν στην κατοχή Ελληνοκύπριου, 26 συσκευασίες τσιγάρων των 200 τεμαχίων μάρκας VV1, 1 συσκευασία των 200 τεμαχίων μάρκας PRESIDENT και 1 συσκευασία των 200 τεμαχίων μάρκας COOPERS.

«Ο Ελληνοκύπριος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου μετέβηκαν Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα εν λόγω τσιγάρα, η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται στα €980, προέρχονται από τις κατεχόμενες περιοχές και κατασχέθηκαν», αναφέρεται.

Ακολούθως, προστίθεται, ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €1.680.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού, ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τα κατασχεθέντα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network