MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον σύνδεσαν με τρεις διαρρήξεις στην Πάφο. Καταζητείται από τις αρχές

Advertisement

Sponsored by exness

Τρεις διαρρήξεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου στην Πάφο – Πρόκειται για 31χρονο από την Γεωργία – Τον σύνδεσαν με τρεις υποθέσεις – Καταζητείται από τις αρχές

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με κλοπιμαία χρυσαφικά, ηλεκτρικές συσκευές και οινοπνευματώδη, αξίας 12 χιλ. περίπου ευρώ.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος από την Γεωργία έχει συνδεθεί επιστημονικά με τις τρεις διαρρήξεις που διεπράχθησαν στην Επαρχία Πάφου και καταζητείται.

Η πρώτη διάρρηξη αφορά καταγγελία που έγινε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας , όπου διαρρήχθηκε κατοικία και κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 11.245 ευρώ .

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 2019 στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς διάρρηξη κατοικίας από την οποία απέσπασαν διάφορα αντικείμενα όπως τηλεόραση αξίας 200 ευρώ και άλλα μικρότερα αντικείμενα.

Επίσης ο 31χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε τρίτη διάρρηξη κατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου και απέσπασε διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network