MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον σταμάτησαν για ζώνη και τον πρόδωσε η… μυρωδιά. Με ναρκωτικά πιάστηκε 23χρονος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 23χρονου στη Λεμεσό – Τον ανέκοψαν γιατί δεν έφερε ζώνη ασφαλείας – Μετά από τη μυρωδιά, προχώρησαν σε έρευνα εντός του οχήματος και στον ίδιο – Εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή του – Διέμενε παράνομα στην Κύπρο – Χωρίς άδειες και πιστοποιητικά στους δρόμους

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μέλη της οποίας κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν τον νεαρό να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, χωρίς πιστοποιητικά ασφαλείας και οδήγησης ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν και διάφορες ναρκωτικές ουσίες.

Advertisement

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 6 το απόγευμα όταν μέλη της δύναμης ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 23χρονο οδηγό ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, αναδυόταν μυρωδιά κάνναβης με αποτέλεσμα τα μέλη της δύναμης να προχωρήσουν σε έρευνα εντός του οχήματός του αλλά και στον ίδιο.

Από την έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ποσότητες κάνναβης, κοκαίνης και ουσία ομοιάζουσα με έκσταση, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό. Περεταίρω, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας.

Στον νεαρό διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ όπου εντοπίστηκε θετικός σε μεθαμφεταμίνη και κοκαίνη.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Δεκέμβριο του 2020.

Ανακρινόμενος, ο 23χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων, προβαίνοντας σε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι και διερευνώνται από τις αρχές.

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση με την ΥΚΑΝ και Τροχαία Λεμεσού να συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network