MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον σταμάτησαν για έλεγχο ταχύτητας και τον συνέλαβαν για αδασμολόγητα τσιγάρα

Advertisement

Sponsored by exness

Στη σύλληψη ενός 29χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου για υπόθεση κοινής επίθεσης, προχώρησε η Αστυνομία – Toν σταμάτησαν επειδή έτρεξε και τελικά εντόπισαν στο όχημα του κούτες αδασμολόγητων  τσιγάρων

Advertisement

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 29χρονος, με ταχύτητα 144 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος, ανευρέθηκαν 302 κούτες τσιγάρα, για τα οποία ο 29χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Επίσης, από έλεγχο των στοιχείων του 29χρονου, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου (υπόθεση κοινής επίθεσης) και συνελήφθηκε.

Τα τσιγάρα, καθώς επίσης και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν από το τμήμα τελωνείων Λάρνακας, το οποίο επέβαλε στον 29χρονο σχετικό πρόστιμο.

Ακολούθως, ο 29χρονος παραδόθηκε σε μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Πάφου σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση εναντίον του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network