MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν κλοπιμαία… Θετικός και σε νάρκοτεστ 32χρονος στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν κλοπιμαία – Θετικός και σε νάρκοτεστ 32χρονος στην Πάφο – Υπό διήμερη κράτηση 32χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 32χρονου εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών, που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερος.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 8 Ιανουαρίου 2022, γύρω στις 22:00 το βράδυ στη Χλώρακα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ο οδηγός ήταν 32χρονος, ενώ συνεπιβάτης ήταν 37χρονος ομοεθνής του.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν θετικός. Απ’ αυτόν λήφθηκε δεύτερο δείγμα το οποίο θα σταλεί για σκοπούς εργαστηριακής εξέτασης στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Επίσης σε περαιτέρω έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν αρκετά αντικείμενα τα οποία, όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου, πιστεύεται ότι είναι προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών. Τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό όπου ο 37χρονος απολύθηκε της κράτησης του, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε χτες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για δύο ημέρες. Την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου ) και το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network