MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον «πρόδωσε» το κλειστό κύκλωμα… Χειροπέδες στον 42χρονο για κλοπή χρημάτων στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 42χρονου για κλοπή χρημάτων από πολίτη – Παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Στη σύλληψη 42χρονου κοινοτικού, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, που διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε χθες μετά και τη δημοσίευση της φωτογραφίας του, που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος της περιοχής .

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, εντοπίστηκε η κλεμμένη περιουσία. Ανακρινόμενος ο 42χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και να ανέφερε πως επρόκειτο να παραδώσει στην Αστυνομία τα ανευρεθέντα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στη 13:00 χθες από πολίτη. Σύμφωνα με την καταγγελία, έπεσε από την τσέπη του μεγάλο χρηματικό ποσό που προοριζόταν για την αγορά αυτοκινήτου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 2.500 ευρώ και επιταγής χρηματικού ποσού 700 ευρώ, που διαπράχθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, 2019, στην Πάφο η Αστυνομία αναζητούσε το  συγκεκριμένο πρόσωπο .

Όπως ανέφερε ο πολίτης στην Αστυνομία, όταν έχασε τα χρήματα του ο συλληφθείς φερόταν να περιφέρεται έξω από φούρνο. Η σύλληψη έγινε μετά από έλεγχο του υλικού που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διέθετε κατάστημα της περιοχής.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network