MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον κάλεσαν στον αστυνομικό σταθμό Κακοπετριάς και… τα έκανε γυαλιά καρφιά! Χειροπέδες σε 26χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στον Αστυνομικό Σταθμό Κακοπετριάς – 26χρονος τα έκανε γυαλιά καρφιά – Επιτέθηκε σε αστυνομικό και τέθηκε υπό σύλληψη

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, 34χρονος από την Ρουμανία μετέβη στον αστυνομικό σταθμό της Κακοπετριάς για να καταγγείλει ότι δέχθηκε επίθεση στην οικία του από ομοεθνή του ηλικίας 26 ετών. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον 26χρονο για κατάθεση στον σταθμό με τον τελευταίο να παρουσιάζεται μεθυσμένος.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε με την άφιξη του 26χρονου στον σταθμό, αυτός άρχισε να κλωτσά το γυάλινο τραπεζάκι που βρισκόταν στο χώρο με αποτελέσματα να σπάσει ενώ επιτέθηκε στον σταθμάρχη καθώς και στον 34χρονο ομοεθνή του.

Ο 26χρονος ενώ ήταν σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να φωνάζει, να αντιδρά και να προκαλεί ανησυχία. Στην συνέχεια αποπειράθηκε να αποδράσει από την νόμιμη σύλληψη. Συγκεκριμένα τρέχοντας επιχείρησε να διαφύγει από τον Αστυνομικό Σταθμό. Μέλη της δύναμης κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν έξω από το σταθμό ενώ αυτός άρχισε να προκαλεί διάφορες εκδορές σε μέρη του σώματος του με την τριβή του στο οδόστρωμα.

Ο 34χρονος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπερούντας για να εξεταστεί από ιατρό και τέθηκε υπό κράτηση. Ο 34χρονος ομοεθνής του υπέστη οίδημα στην κάτω γνάθο, θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος, εκδορές στο πηγούνι καθώς και κάταγμα ρινικού οστού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network