MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον «γάζωσαν» μέσα στο όχημα… 2 βίντεο οδηγούν τους ανακριτές της γκανγκστερικής δολοφονίας (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες προς εντοπισμό των δραστών της γκανγκστερικής δολοφονίας με θύμα τον 53χρονο Ανδρέα Ευαγγέλου στη Λάρνακα – Δύο βίντεο στα χέρια των ανακριτών στα οποία καταγράφονται κάποιες κινήσεις – Ένας κάλυκας βρέθηκε από χθες βράδυ στη σκηνή – Αναζητούν το κίνητρο… δεν αποκλείουν ενδεχόμενο εκφοβισμού

Απαντήσεις σε σχέση με την ταυτότητα των δραστών της γκανγκστερικής δολοφονίας που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λάρνακα, με θύμα τον Ανδρέα Ευαγγέλου 53 ετών, ψάχνουν οι ανακριτές της υπόθεσης στα κλειστά κυκλώματα που παραλήφθηκαν από την περιοχή.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε τουλάχιστον δύο βίντεο, που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, καταγράφονται κάποιες κινήσεις που ενδεχομένως να είναι διαφωτιστικές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από την Αστυνομία και δημοσιεύθηκαν και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι δράστες του άγριου φονικού φαίνεται να ήταν δύο και να επέβαιναν μοτοσικλέτας.

Έστησαν καρτέρι στον Ευαγγέλου, κρυμμένοι σε σημείο πλησίον της πολυκατοικίας που διέμενε. Με το που ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του στο χώρο στάθμευσης, πέρασαν με τη μοτοσικλέτα και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

 

Από την πρώτη στιγμή στις τάξεις της Αστυνομίας σήμανε «κόκκινος συναγερμός» αφού στο φόντο της γκανγκστερικής δολοφονίας μπήκε το σενάριο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Σενάριο καθόλου άσχετο, όπως φαίνεται, με το ότι το θύμα ήταν πατέρας μάρτυρα κατηγορίας σε πολύκροτη υπόθεση ναρκωτικών και πεθερός του Μάριου Γεωργίου «Μαριούθκια» που τον Απρίλιο που μας πέρασε δολοφονήθηκε μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο του στο Κίτι.

«Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Είμαστε στα αρχικά στάδια αυτή τη στιγμή και γίνονται εξετάσεις για να εξασφαλίσουμε κάποια μαρτυρία» είπε μιλώντας από τη σκηνή του εγκλήματος ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Ο κύριος Ανδρέου είπε ότι δεν διαπιστώθηκε για την ώρα ο αριθμός των σφαιρών που δέχτηκε το θύμα και είπε ότι περισσότερες απαντήσεις αναμένονται από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του θύματος.

Από την πρώτη στιγμή, μέλη της Αστυνομίας ξεκίνησαν έρευνες, τόσο στην περιοχή όσο και σε άλλα σημεία της Λάρνακας, προς εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, ενώ οι έρευνες στρέφονται και προς εντοπισμό άλλων προσώπων που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από την εκτέλεση. Οι ανακριτές της υπόθεσης αναζητούν στοιχεία που να τους οδηγούν με ασφάλεια στο κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να ήταν «μήνυμα» εκφοβισμού σε άλλα πρόσωπα.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών εντόπισαν από χθες το βράδυ στη σκηνή ένα κάλυκα. Οι έρευνες συνεχίζονται με το πρώτο φως της μέρας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network