MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον έψαχναν στη Γερμανία για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων, συνελήφθη στην Κύπρο αλλά… διέφυγε μέσω κατεχομένων!

Advertisement

Sponsored by exness

Τον έψαχναν στη Γερμανία για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων και τον συνέλαβαν στην Κύπρο – Αφέθηκε ελεύθερος με όρους και φέρεται να διέφυγε μέσω κατεχομένων – Σχετική δημοσίευση έκανε η Αστυνομία την Παρασκευή δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 45χρονου 

Advertisement

Χάθηκαν τα ίχνη Κινέζου φοροφυγά ο οποίος είχε συλληφθεί στην Κύπρο στις 25/11/2018.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» πρόκειται για πρόσωπο που καταζητούν οι γερμανικές Αρχές από πέρυσι. Σύμφωνα με την Εισαγγελία του Αμβούργου, φέρεται να απέκρυψε μαζί με συνεργάτη του εισοδήματα από το διαδίκτυο ύψους €10 εκατ.

Ο Xinhui Liao είχε συλληφθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας καθότι ήταν καταχωρημένος στη λίστα της Ιντερπόλ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι δικηγόροι του Xinhui Liao ήγειραν προδικαστικά ερωτήματα για την εγκυρότητα του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, με αποτέλεσμα να σταλούν σχετικά ερωτήματα στο Δικαστήριο της ΕΕ. Εν αναμονή απαντήσεων το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αποφάσισε όπως ο Κινέζος επιχειρηματίας αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την επόμενη δικάσιμο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εξαφανιστεί, κατά πάσα πιθανότητα στα κατεχόμενα.

Σχετική δημοσίευση έκανε η Αστυνομία την Παρασκευή δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 45χρονου 

Η Αστυνομία καταζητεί τον XINHUI LIAO 45 ετών από την Κίνα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με παράλειψη του να τηρεί τους όρους παρουσίασης του σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα, σύμφωνα με διάταγμα Δικαστηρίου.

Σημειώνεται, ότι εναντίον του πιο πάνω προσώπου, εκκρεμεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, διαδικασία που αφορά αίτημα άλλης Ευρωπαϊκής χώρας για έκδοση του για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804038, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος»στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network