MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον έψαχναν αλλά… δεν ήθελε να βρεθεί ο 38χρονος καθηγητής

Advertisement

Sponsored by exness

Κοιμόταν σε παράγκα σε χωράφι στην Αυδήμου όλο το βράδυ ο καθηγητής που με την εξαφάνιση του έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία – Σώος και αβλαβής – Τέλος στην αγωνία για την οικογένεια του – Με ψυχολογικά προβλήματα ο 38χρονος – Κρυβόταν από τους αστυνομικούς που τον έψαχναν

Advertisement

Η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας που στήθηκε για εντοπισμό του 38χρονου άνεργου καθηγητή από την Πάφο, ο οποίος είχε εγκαταλείψει χθες το απόγευμα το σπίτι του χωρίς να δώσει για ώρες σημεία ζωής, απέδωσε καρπούς.

Ο 38χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να εξεταστεί και από ψυχολόγο, εντοπίστηκε να περιφέρεται σε περιφραγμένο χωράφι στο χωριό Αυδήμου. Όπως φαίνεται, ο 38χρονος πέρασε το βράδυ του σε παράγκα που βρίσκεται εντός του χωραφιού.

Είχαν ψάξει εκεί οι αστυνομικοί…

Ο 38χρονος καθηγητής, φαίνεται πως είχε αντιληφθεί ότι για τον εντοπισμό του στήθηκε αστυνομική επιχείρηση και «έπαιζε κρυφτό» με τους αστυνομικούς, που είχαν ψάξει από χθες βράδυ στη μικρή παράγκα, η οποία βρίσκεται σε κοντινό σημείο από αυτό που είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο του από κυνηγό.

Το γεγονός πως οι πόρτες και το πορτ μπακάζ του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά, κίνησε το ενδιαφέρον του κυνηγού που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο άνεργος καθηγητής, αναχωρώντας χθες από το σπίτι του στην Κισσόνεργα, είχε αναφέρει ότι επρόκειτο να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του δουλειές και να επιστρέψει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network