MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον έλεγχο χρήσης συστημάτων ταχογράφων και κοφτών ταχύτητας, συζήτησε η Επ. Μεταφορών

Advertisement

Sponsored by exness

Τον έλεγχο χρήσης συστημάτων ταχογράφων και κοφτών ταχύτητας σε λεωφορεία και φορτηγά στους αυτοκινητόδρομους, συζήτησε η Επ. Μεταφορών – «Έγιναν οι συστάσεις. Εμείς τους καλέσαμε σε ένα μήνα να επανέλθουν και αφού διαβουλευθούν και με τους αδειούχους των συνεργείων που κάνουν τους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις, να μας φέρουν πρακτικές προτάσεις για λήψη μέτρων για να μπορεί να εφαρμοστεί αυτή η νομοθεσία…»

Την ανάγκη ελέγχου που προκύπτει αναφορικά με τη χρήση των συστημάτων ταχογράφων και κοφτών ταχύτητας σε λεωφορεία και φορτηγά στους αυτοκινητόδρομους, καθώς και των συνεργείων που τοποθετούν την πινακίδα βαθμονόμησης του ταχογράφου, συζήτησε την Πέμπτη, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, μετά από τη συνεδρία, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και  Έργων, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, είπε ότι και τα τέσσερα κυβερνητικά τμήματα που εμπλέκονται, που είναι η Αστυνομία, η Υπηρεσία Ελέγχου Εργασίας, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών και το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, «παραδέχτηκαν ότι ναι, δεν μπορούν να εφαρμόσουν τη νομοθεσία και να γίνεται ο απαιτούμενος έλεγχος λόγω του ότι δεν έχουν και την τεχνογνωσία αλλά και το προσωπικό».

«Έγιναν οι συστάσεις. Εμείς τους καλέσαμε σε ένα μήνα να επανέλθουν και αφού διαβουλευθούν και με τους αδειούχους των συνεργείων που κάνουν τους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις, να μας φέρουν πρακτικές προτάσεις για λήψη μέτρων για να μπορεί να εφαρμοστεί αυτή η νομοθεσία. Και αν χρειάζεται και νομοθετική ρύθμιση να μας φέρουν εισηγήσεις. Διότι μιλούμε για ασφάλεια στους δρόμους, ατυχήματα, απώλεια ζωών, κ.λπ.», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal