MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον «έκοψαν» να παίζει χαρτί εν ώρα εργασίας και θα… το πληρώσει

Advertisement

Sponsored by exness

Αντί στο πόστο του βρισκόταν σε χαρτοπαιχτική λέσχη εργάτης του Δήμου Πάφου – Τον «έκοψε» η λειτουργός μετά από πληροφορία – Τον περιμένει «καμπάνα»…

Advertisement

Ένας εργάτης του Δήμου Πάφου εντοπίστηκε σήμερα να εγκαταλείπει την εργασία του και να βρίσκεται σε παρακείμενη χαρτοπαιχτική λέσχη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τοπικής αρχής.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησε το πρωί η αρμόδια λειτουργός για θέματα προσωπικού μετά από λήψη σχετικής πληροφορίας, φέρεται να εντόπισε εργάτη της Υγειονομικής Υπηρεσίας να κάθεται σε τραπέζι χαρτοπαιγνίου παρακείμενης χαρτοπαιχτικής λέσχη και να ανακατεύει τραπουλόχαρτα.   

Οδηγούμενος στη συνέχεια στο Δημαρχείο, ο εργάτης φέρεται να ομολόγησε ότι μεταβαίνει καθημερινά στη συγκεκριμένη λέσχη  και παραδέχτηκε την αδικαιολόγητη απουσία από την εργασία του. 

Μετά από αυτό, ο Δήμος Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και την απόδοση των οποιονδήποτε ευθυνών προκύψουν από αυτήν.         

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network