MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον έκαναν… τσακωτό με 2 κιλά κάνναβη. Χειροπέδες σε 35χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

35χρονος από τη Ξυλοτύμπου συνελήφθη για υπόθεση κατοχής 2 κιλών κάνναβης

Advertisement

Τριανταπεντάχρονος από τη Ξυλοτύμπου συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για κατοχή 2 περίπου κιλών κάνναβης και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 30 Μαρτίου ενώ μέλη της ΥΚΑΝ Αρχηγείου βρίσκονταν στην Ξυλοτύμπου, σε έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας για διερεύνηση πληροφορίας, εντόπισαν να κινείται ύποπτα σε ανοικτή περιοχή 35 χρόνος από την Ξυλοτύμπου. 

Αμέσως ενημερώθηκαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων τα οποία  επισκέφτηκαν τη σκηνή και αφού ερεύνησαν τη περιοχή, εντόπισαν μέσα σε δέντρο μια μεγάλη άσπρη σακούλα, εντός της οποίας  υπήρχαν δυο νάιλον σακούλια που περιείχαν πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους 2 περίπου κιλών.

Ο 35χρονος συνελήφθηκε από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και σε σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Με διάταγμα ο άνδρας κρατήθηκε στ κρατητήρια των Βρετανικών Βάσεων μέχρι χθες 5 Απριλίου, οπόταν και παραδόθηκε σε μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Χθες το απόγευμα ο 35χρονος συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του ως ύποπτος για τα αδικήματα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια, προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο,  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network