MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τον αναγνώρισαν οι υπάλληλοι της τράπεζας. Υπό 8ήμερη κράτηση ο 33χρονος για τη ληστεία στο Κίτι

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον δικαστηρίου ο ύποπτος για τη ληστεία σε τράπεζα στο Κίτι – Συνεχίζει να μην παραδέχεται – Τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση – Πώς οι αρχές οδηγήθηκαν στην ταυτότητά του

Συνεχίζει να μην παραδέχεται ανάμειξη στη ληστεία που διαπράχθηκε χθες σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κίτι, ο 33χρονος συλληφθέντας.

Advertisement

Ο ύποπτος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, την ταυτότητα του 33χρονου υπόπτου, φαίνεται να «κλείδωσαν» οι μαρτυρίες των υπαλλήλων της τράπεζας καθώς φαίνεται πως τον αναγνώρισαν.

Μετά από τις καταθέσεις και μαρτυρίες των εργαζομένων, η Αστυνομία ενίσχυσε τις αναφορές για εμπλοκή του 33χρονου και από την μελέτη του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, εντός και εκτός της τράπεζας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι, χθες, στην περιοχή Δρομολαξιάς και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Στην κατοχή του ανευρέθηκε χρηματικό ποσό, που κατακρατήθηκε για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν από την κατοικία του, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας.

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 10.40 το πρωί χθες όταν ένα πρόσωπο, το οποίο έφερε μάσκα για covid, εισήλθε σε κατάστημα τράπεζας στο Κίτι και αφού μπήκε στον χώρο των ταμείων, άρπαξε χρηματικό ποσό και διέφυγε πεζός.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network