MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τον νέο κύκλο αίματος στα Ιεροσόλυμα

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τον νέο κύκλο αίματος που άνοιξε στα Ιεροσόλυμα με τις πρόσφατες πράξεις βίας – Συστήνει αυτοσυγκράτηση για αποκλιμάκωση της έντασης

Advertisement

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας υποστηρίζει πλήρως τη δήλωση της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ για τις τελευταίες επιθέσεις στα Ιεροσόλυμα και εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του σχετικά με το πρόσφατο κύμα βίας και τρομοκρατίας στα Ιεροσόλυμα και τη Δυτική Όχθη.

“Καταδικάζουμε την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές και όλες τις πράξεις βίας που δηλητηριάζουν τις σχέσεις μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων και υποσκάπτουν την ειρήνη και τη σταθερότητα,” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Η απώλεια αθώων ζωών σε περιστατικά τρομοκρατίας είναι απεχθής και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους τεθλιμμένους συγγενείς και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στα τραυματισμένα θύματα”.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, τονίζει το ΥΠΕΞ, είναι εξαιρετικά σημαντικό όπως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δράσουν με αυτοσυγκράτηση, λαμβάνοντας μέτρα για την αποκλιμάκωση της έντασης και να συνεργαστούν, ώστε οι θύτες να τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η αποκατάσταση της σταθερότητας και της ηρεμίας είναι υψίστης σημασίας, προσθέτει.

Τα Ιεροσόλυμα είναι ιερή πόλη για τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες και οι θρησκευτικοί της χώροι πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού από όλους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network