MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το West-Capella στον «Ονησίφορο». Συνωστισμός πολεμικών πλοίων

Advertisement

Sponsored by exness

Γέμισε πολεμικά πλοία η περιοχή του Λιμανιού Λάρνακας – Από  φρεγάτες του Γαλλικού πολεμικού ναυτικού, αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ καθώς και ελικόπτερα – Αναμένονται κι άλλες επισκέψεις στο επόμενο διάστημα

Advertisement

Συνωστισμός πολεμικών πλοίων παρατηρείται στο Λιμάνι Λάρνακας. Γερανοφόρο υποστηρικτικό πλοίο για τη γεώτρηση θεάθηκε το πρωί να πλέει ανοικτά της Λάρνακας.

Χθες το απόγευμα κατέπλευσαν και αγκυροβόλησαν δύο φρεγάτες του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού οι οποίες αποσπάσθηκαν από το Λίβανο όπου βρίσκονταν συμμετέχοντας στην Ειρηνευτική Δύναμη, και αύριο αναμένεται να αποπλεύσουν για τον στόχο της γεώτρησης Ονησίφορος της Τοτάλ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, βρίσκεται και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Bush.

Όπως πληροφορούμαστε, η άφιξη των δύο Γαλλικών πολεμικών πλοίων είχε προγραμματιστεί πριν ένα μήνα και οι δύο φρεγάτες έφθασαν κατά μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε καθοριστεί. Νωρίς το πρωί στο Λιμάνι Λάρνακας είχαν έρθει ελικόπτερα της Τοτάλ, τα οποία μετέφεραν σύμφωνα με πληροφορίες προσωπικό, στην πλατφόρμα του γεωτρύπανου. Επίσης το πρωί, έγινε μεταφόρτωση υλικών από το ένα πολεμικό πλοίο στο άλλο.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, για το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες επισκέψεις πολεμικών πλοίων στο Λιμάνι Λάρνακας, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων, διότι λόγω του μικρού μεγέθους του Λιμανιού, δεν είναι δυνατό να δεχθεί απροειδοποίητες επισκέψεις μεγάλων πλοίων, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας αξιωματούχος του Λιμανιού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network