MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το βασικό ερώτημα μετά τον εντοπισμό του νεκρού εμβρύου. Νεκροτομή και έρευνες για τη μητέρα

Advertisement

Sponsored by exness

Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του εμβρύου που βρέθηκε σε νάιλον σακούλι στις δημόσιες τουαλέτες της πλατεία Σολωμού χθες – Το αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό είναι το βασικό ερώτημα που απαιτεί απάντηση – Έρευνες προς εντοπισμό της μητέρας

Απάντηση στο βασικό ερώτημα κατά πόσον το έμβρυο, η σορός του οποίου βρέθηκε σε νάιλον σακούλα πεταγμένο σε δημόσιες τουαλέτες, γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό αναμένουν από τη νεκροτομή οι ανακριτές της υπόθεσης αν και κάποια κατεύθυνση υπάρχει ήδη.

Advertisement

Επιπλέον αναμένεται απάντηση στο κατά πόσον ήταν τελειόμηνο ή όχι.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας τέθηκε σε συναγερμό χθες το απόγευμα, όταν καθαρίστρια εντόπισε το έμβρυο στις δημόσιες τουαλέτες της Πλατείας Σολωμού στη Λευκωσία, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ από το σημείο αναδυόταν έντονη δυσοσμία.

Με το που λήφθηκε η μακάβρια πληροφορία, μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν τη σκηνή και ξεκίνησαν έρευνες και εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, πρόκειται για αγοράκι, η χώρα καταγωγής του οποίου δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η κατάσταση προχωρημένης σήψης του, δίνει κάποια κατεύθυνση ως προς τον χρόνο.

Οι αστυνομικοί ανακριτές από την πρώτη στιγμή έστρεψαν την προσοχή τους προς την κατεύθυνση εντοπισμού της μητέρας και έγιναν άμεσα ενέργειες προς νοσοκομεία και κλινικές, προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον κάποια γυναίκα έτυχε το προηγούμενο διάστημα περίθαλψης και διαφάνηκε ότι είχε γεννήσει πρόσφατα.

Ενώπιον των ανακριτών υπάρχουν όπως πληροφορούμαστε κάποια στοιχεία, τα οποία αξιολογούνται πολύ προσεκτικά.

Περαιτέρω, αναζητούνται απαντήσεις ως προς το ποιος και πότε άφησε το νάιλον σακούλι στις δημόσιες τουαλέτες και αν αυτό το πρόσωπο δεν είναι η μητέρα, τι σχέση έχει μαζί της. Πάντως δεδομένου ότι οι τουαλέτες καθαρίζονται συχνά, ενισχύεται το σενάριο το νεκρό έμβρυο να μην είχε αφεθεί εκεί μεγάλο διάστημα πριν τον εντοπισμό του.

Οι ανακριτές προχωρούν και με τη λήψη καταθέσεων, ενώ ευελπιστούν ότι τα κλειστά κυκλώματα που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή θα ρίξουν φως, ως προς το πρόσωπο που άφησε στο συγκεκριμένο σημείο τη σακούλα με το νεκρό έμβρυο.

Τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό θα διενεργήσει σήμερα η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network