MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γ.Ν. Λάρνακας επισκέφθηκε η Υπουργός Υγείας

Advertisement

Sponsored by exness

Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γ.Ν. Λάρνακας επισκέφθηκε η Υπουργός Υγείας – Μίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση

Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο νέο κτήριο του Νοσηλευτηρίου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Υγείας Δρ. Πόπη Κανάρη.

Advertisement

Η Δρ. Κανάρη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και ασθενείς. για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Κατά την επίσκεψή της στο ΤΑΕΠ η κα υπουργός διαπίστωσε πως ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών είναι μικρός σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό ασθενών που αναμένουν να εξυπηρετηθούν. Διαπίστωσε παράλληλα πως, όπως και στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, γίνεται διαχείριση περιστατικών, τα οποία δεν θα έπρεπε να παραπέμπονταν στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, στελέχωση και επέκταση των ΤΑΕΠ θα συζητηθούν κατά τις προσεχείς εβδομάδες με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσα λύσεις, ώστε τα Τμήματα να είναι σε θέση να αντεπεξέρχονται καλύτερα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τους ρόλο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network