MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το τ/κ Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου κατέρχεται με 2 υποψήφιους στις ευρωεκλογές

Advertisement

Sponsored by exness

Τι αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ στην ελληνική γλώσσα – Το KSP καλεί τους εργαζόμενους να τους στηρίξουν

Advertisement

Το τ/κ Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου (Kibris Sosyalist Partisi) κατέρχεται στις επερχόμενες ευρωεκλογές με δύο υποψηφίους τον Μεχμέτ Μπιριντζί και τον Καζίμ Χαλίτ.

Σε δελτίο Τύπου που στάληκε σήμερα στα ΜΜΕ στην ελληνική γλώσσα αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι αν εκλεγούν “θα χρησιμοποιήσουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως βήμα έκφρασης των εργατών προκειμένου να προστατεύσουν και να προωθήσουν τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και της εργατικής τάξης σε ολόκληρη την Κύπρο”.

“Θα αγωνιστούμε από αυτό το βήμα για την ειρήνη, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, και για τον σοσιαλισμό, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, την πείνα και τη φτώχεια”, αναφέρεται.

Το KSP καλεί τους εργαζόμενους να τους στηρίξουν, “για δυναμώσει ο αγώνας για μια Ανεξάρτητη, Ενωμένη και Δημοκρατική Κύπρο, απαλλαγμένη από την κατοχή, από ξένους στρατούς και ξένες βάσεις” και για να αποτραπεί η μετατροπή της Κύπρου σε ΝΑΤΟϊκή βάση και να προστατευθεί η γειτονιά μας από τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network